Avui la crònica de la Diada de Terrassa ens la presenta la Diana. És una de les nostres companyes més estimades. Va començar a la colla al voltant del 2014.  Es va estrenar de terça a castells de 6. Durant tot aquest temps ha fet, també, de crossa, de baix… i ara de terça d’un castell de 7!.

Fleur Fields

El passat diumenge 5 de novembre els Grocs ens vam reunir aviat a l’Agrupació per anar en autocar fins a Terrassa. Allà ens esperaven els amfitrions, els Castellers de Terrassa, i els Castellers de Badalona per anar cap a la plaça fent cercavila.

 

Vam iniciar la nostra actuació amb un Pd4 caminant molt treballat, en què tant el tronc com la pinya vam haver de suar per poder-lo descarregar. Tot i aquest petit ensurt inicial i el vent que feia a la plaça, vam començar amb el 3d7, castell que hem completat a 9 diades del 2023 i que vàrem descarregar amb solvència. En aquest castell el nostre company Jan Paul es va estrenar de terç i ho va donar tot!

 

A segona ronda vam atacar el 4d7, un castell que també dominem i que ens permet fer moltes rotacions, tant al tronc com a la pinya. Aquest 4 va ser molt important per a mi a nivell personal, ja que va ser la primera vegada que el feia al tronc com a terça! Tot i que em sentia una mica nerviosa, el castell va pujar i baixar plàcidament i el vam poder descarregar sense problemes.

 

A última ronda vam fer el 3d6 per sota, castell en què és molt important la coordinació perquè totes les rengles pugin alhora. La colla estava molt motivada, concentrada i es va poder notar tot l’assaig que hi ha darrere, descarregant-lo amb facilitat. Amb aquesta dinàmica, esperem poder pujar-li un pis ben aviat! En aquest castell també em vaig poder estrenar, aquest cop com a baixa!

 

Vam tancar la diada amb el pd5, un pilar que és una roca i que estem treballant molt bé! (I, qui sap, podem començar a somiar també en un pis més…).

 

Per acabar la crònica, m’agradaria fer un parell d’agraïments. En primer lloc, a les companyes dels Castellers de Terrassa i de Badalona, per l’ajuda a les pinyes i el bon ambient a plaça. Esperem tornar-nos-hi a veure l’any vinent!
I en segon lloc, vull dedicar unes paraules als Grocs, a la meva colla, on porto ja gairebé 10 anys. Després de tant de temps, és molt  emocionant poder seguir estrenant-me, superant-me no només a mi mateixa, sinó també a nivell col·lectiu. La feina que estem fent aquesta temporada és brutal, passant per la tècnica, la canalla i totes les persones que conformem la colla. Aquest és el camí a seguir si volem continuar consolidant tota la gamma de 7 i atacar, ben aviat, el 4d8 i tot el que ens proposem. Gràcies colla per confiar en mi, per donar-me tant en aquests 10 anys i per ser una segona família. Sou part de mi.

 

Pit i amunt i VISCA LA COLLA DEGANA!