Un ensurt per Festa Major

Dijous passat per la tarda, els Castellers de Castelldefels vam participar en les activitats de Festa Major de la nostra ciutat amb una actuació castellera a la Plaça de l’Església, juntament amb els Torraires de Montblanc i la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

Era una cita molt i molt important per a nosaltres. Havíem aconseguit un bon nombre de camises grogues per a l’ocasió i els últims assaigs havien deixat ben palès que estàvem preparats per fer una gran actuació. Volíem descarregar el pilar de 5 – després d’haver-lo descarregat en tres ocasions als assajos – i volíem, també, descarregar els primers castells de 7 de la temporada, després d’haver aconseguit descarregar el 4 de 6 net sencer  i el 3 de 6 net fins a acotxador en diverses ocasions. Estàvem preparats i ho sabíem.

En primera ronda, vam optar per la torre de sis, una construcció que tenim molt assajada i que vam descarregar sense problemes. Començàvem amb bon peu. En segona ronda, però, no ens va anar tan bé. Després d’haver de desmuntar el  4 de 7, amb dosos col·locats, per indecisió de la canalla, vam decidir tornar-ho a provar. Aquesta vegada la canalla va pujar decidida, i el vam carregar! A la sortida de l’enxaneta, però, el castell va trontollar, encara no se sap ben bé per què, i  va caure a nivell de quarts.  Va ser una caiguda aparatosa, que va deixar uns quants castellers tocats, i la preocupació general pel seu estat va ofegar les celebracions. Després d’una hora ben bona de valoracions de les lesions, es va decidir aixecar un 3 de 6 amb l’agulla, però la canalla estava espantada i no volia pujar i, finalment, vam haver d’acabar la nostra actuació amb 2 pilars de 4 simultanis de comiat. 

Avui, quatre dies més tard, ens decidim finalment a fer la crònica, perquè avui ja sabem que tots els castellers que, d’una manera o una altra, van patir la caiguda, estan bé, amb contusions i poca cosa més.  Va ser, doncs, un ensurt i prou. Un ensurt que va impedir que acabéssim l’actuació i que acomplíssim els objectius que ens havíem fixat, però, sobretot, un ensurt que va apagar l’emoció i la satisfacció d’haver carregat un castell de 7.

Per això, avui, volem compartir amb tots vosaltres el nostre èxit i cridar, ben fort!, que som dels Grocs!

Los comentarios están cerrados.