Primera actuació de la temporada!

Avui diumenge 20 de gener, els Castellers de Castelldefels hem actuat a Begues, on celebraven la seva Festa Major d’Hivern.

Tot i que no començarem els assaigs fins al mes de març, quan els nostres companys de Begues ens van demanar  si podíem pujar a fer pilars i algun castell, no vam poder dir que no. El Encantats de Begues, una colla nova que molt aviat es batejarà, i de la qual en som una de les colles padrines, ens van ajudar, i molt, durant tota la temporada passada, i ara ens tocava a nosaltres tornar-los el favor, tot i que, per nosaltres, fer castells no és cap esforç, ben al contrari!
L’actuació ha començat al volts del migdia davant l’església, amb dos pilars de 4 de benvinguda simultanis de les dues colles. A continuació, hem descarregat el primer 3 de 6 de la temporada. Després ha començat la cercavila, amb les dues colles castelleres al capdavant, seguides dels grallers de Castelldefels i Begues i els gegants i capgrossos de Begues. Durant la cercavila, que ha acabat davant de l’Ajuntament, totes dues colles hem aixecat pilars de 4. Ja a l’Ajuntament, hem descarregat el primer 4 de 6 de la temporada i, per acabar, totes dues colles hem descarregat dos pilars de 4 simultanis de comiat.
Un dia important per a la nostra colla, que  és l’única que ha descarregat castells a Begues en els darrers 15 anys. Important, també, perquè amb poques camises, un sol assaig, i algun kilo de més per culpa dels àpats nadalencs, hem descarregat dos castells de 6 amb solvència, i això vol dir que anem per bon camí per aconseguir els nostre objectiu per aquesta temporada: consolidar els castells de 7. Això sí, seguim sent pocs, i per això és tan important que tots els membres de la colla ens comprometem i fem tots els esforços per assistir tant als assaigs com a les actuacions. Entre tots i totes ho aconseguirem. Som-hi Grocs!


Los comentarios están cerrados.