Crònica diada Vilafranca 23-04-2023

Un cap de setmana intens! Després de la diada el dissabte a la tarda a Mollet, continuem el diumenge al matí a Vilafranca.
La Mariona va començar fent castells des de ben petita, amb sis anys. Ha estat enxaneta, acotxadora i dosos. Avui ens fa la crònica de la diada de Vilafranca

Fleur Fields

Aquest cap de setmana vam anar a Vilafranca a fer la nostra tercera diada de la temporada, i quin millor dia per fer una diada que el dia de sant jordi. El dia va començar d’hora, la diada era a les 11!


Vam ser tres colles: Xicots de Vilafranca, Castellers de Sant feliu i per suposat nosaltres, que ens hem ajudat uns als altres per passar-nos-ho bé tots plegats.


La diada va ser molt ràpida, tant que ni ens va donar temps a fer pilars d’entrada.
A primera ronda vam fer un 3d6p on es va estrenar Jan Paul d’agulla en el pilar, també l’Helena cantant per primer cop un castell. Va ser un repte senzill i el vam assolir, va quedar perfecte.


Més tard, a segona ronda, vam assolir un 3d6 on es va estrenar l’Elsa de crossa, estava maquíssim, estava perfecte, semblava una roca.


A tercera ronda, per acabar, hem tornat a fer un 2d6, aquest va ser més fàcil que el de la diada local.
Finalment, hem tancat la diada amb un pilar de 4, on m’he estrenat. Va ser un gran moment, vaig estar molt feliç, sobretot quan tota la canalla em va felicitar.

 

Com a resum, només puc dir que ha sigut una diada molt i molt especial, on hem d’agrair la feina de totes i cadascuna de les persones que han estat donant un cop de mà.


Continuem treballant i deixant-nos la pell als assajos, que queden moltes diades per endavant!