Crònica diada Mollet 22-04-2023

Després d’una arrencada exitosa, els grocs continuem amb força!.
Avui la crònica ens la fa l’Andrea. Va començar amb nosaltres el setembre del 2019, començant a la pinya, aprenent a pujar i fent alguna prova de terça.

Fleur Fields

El 22 d’abril teníem la primera diada del cap de setmana a Mollet, un lloc especial per a mi perquè és on em vaig estrenar de terça al 4d6, així que ho recordo amb els nervis i la il·lusió d’aquell dia. Actuàvem conjuntament amb els Castellers de Mollet i els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima (els Maduixots).


La diada va començar amb un pilar de 4, que tenia una pinya molt ben tancada i que vam poder descarregar amb èxit total.

La jornada va continuar amb la primera ronda, en la qual vam fer un 3d6p, que es va poder descarregar!


A la segona ronda vam descarregar el 3d6. Estava molt nerviosa, ja que m’estrenava de terça en l’estructura del 3. Malgrat els nervis, el vam poder carregar i descarregar sense complicacions ni patiments, sobretot gràcies a la feina per part de tothom que va donar pit a la pinya ;)))


Per últim, a la tercera ronda, vam fer un 2d6 que estava també molt ben clavat. Aquesta estructura la portem molt treballada a plaça des del local, assaig rere assaig, i es nota! I vam fintalitzar la diada amb un pilar de 4 de tancament amb l’estrena de l’Èlia, que ho va fer molt bé.


A més a més, va ser una diada molt guai, ja que no només hi van haver estrenes al tronc, sinó també a la pinya. Són nous castellers que han entrat fa poquet a la colla, com el Rado, que es va estrenar de primeres mans, i l’Elsa i la Berta, que es van estrenar de crosses. Felicitats a totes les estrenes! :)))Pit amunt i visca la colla degana! 💛