Tres castells per Molins

Punt d’inflexió?
Diumenge passat, els Grocs teníem actuació al barri del Canal de Molins de Rei, amb la colla local: els Matossers. Una colla amb què, als últims anys, hem actuat únicament en les trobades del Baix Llobregat i, essent tan pròxima, esperem compartir plaça en més ocasions.
El matí es plantejava calorós i, per manca de gent, s’anava a fer una actuació bàsica de 6 amb algun castell amb l’agulla. I tal dit, tal fet… Vàrem començar amb un 3d6, un castell parat, de bones mides i amb una canalla valenta que va culminar el castell, un castell que dona respostes al futur 3d7. Tot seguit, vàrem seguir amb un intent desmuntat de 3d6a que es va deformar a segons, però en la repetició es va descarregar, amb un únic fet negatiu: la caiguda de l’enxaneta. Però l’enxaneta es troba perfectament i es seguirà treballant perquè no torni a passar. Per culminar l’actuació, es va descarregar un 4d6 amb uns segons que ja porten 3 castells, tots ells parats i amb bones mides.

Pel que fa a la colla local, va fer un intent desmuntat de 3 i 4 de 7 i un 4d6a i 3d6 descarregats.
El proper dia 24 de maig tenim l’Aplec de Bruguers, on actuarem amb els nostres fillols, els Encantats de Begues, i de ben segur que, només per això, ja serà una gran diada. Us hi esperem a totes i a tots.

Jaume Baladia