Sentiments contraposats a les Roquetes

Diumenge passat els Grocs vam participar en la Diada de Sant Jordi a les Roquetes del Garraf, juntament amb els Castellers de les Roquetes i els Brivalls de Cornudella. Aquesta diada forma part dels nostre calendari des de fa ja uns quants anys i l’esperàvem amb molta il·lusió i ganes de fer un bon paper, tot i que les estadístiques diuen que aquesta plaça no ens porta gaire sort.

A plaça hi havia prou camises grogues i, per una vegada, teníem mans altes. La Técnica va decidir, doncs, començar l’actuació amb el 5 de 6, que encara no havíem provat enguany. El vam intentar dues vegades, però totes dues van quedar en intent desmuntat per indecisió de la canalla. Llavors es va decidir completar l’actuació amb el 4 de 6 novell, que es va descarregar sense problemes, i el primer 4 de 6 amb l’agulla de la temporada, que es va obrir excessivament i es va haver de treballar molt, però finalment també es va descarregar. Per acabar, es van descarregar dos pilars de 4 simultanis de comiat.

 

 

No va ser una mala actuació, però tampoc no va ser, ni de bon tros, la que tots esperàvem. És per això que, acabada l’actuació, els sentiments de la colla eren contraposats. Alguns ens sentíem prou satisfets, d’altres, en canvi, decebuts o emprenyats. Ara toca traduir aquesta ràbia i decepció en més treball, més compromís i més esforç. I toca, també, respirar fondo, agafar confiança i, sobretot, gaudir molt d’allò que estem fent. Només així aconseguirem assolir, a les properes actuacions, totes les construccions que intentem. I només així podrem apuntar-nos, ben aviat, els primers castells 7.