Dia d’estrenes a Begues

Ahir diumenge els Grocs vam pujar a Begues per celebrar el 2n aniversari dels nostres fillols, els Encantats de Begues. Després d’una nit de pluja, un sol radiant ens donava la benvinguda a aquesta bonica població que, per a nosaltres, és com la nostra segona llar. I és que a Begues sempre ens hem sentit com a casa. A la diada també hi participava la Colla Jove del s Xiquets de Vilafranca, vells coneguts amb qui hem actuat ja en diverses ocasions i amb qui també ens sentim molt a gust.

IMG_0175Així, en un ambient casteller immillorable, els nostres fillols van aconseguir descarregar sense problemes el 4 de 6 amb l’agulla, el 3 de 6 i el 2 de 6, i els de la Jove de Vilafranca, després d’un intent desmuntat de 3 de 7, van completar el 3 de 6 amb l’agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6. Els Grocs vam descarregar, en primera ronda, el primer castell amb l’agulla de la temporada, un 3 de 6 amb l’agulla amb un segon i una acotxadora novells, que s’estrenaven en aquesta construcció.

quatre de sisEn segona ronda portàvem un 4 de 6 molt especial i molt important per a la colla, en què també s’estrenaven dos segons, un dosos i l’acotxadora. Era, a més, tot just el segon castell que feien a plaça un altre dels segons i una terços. Així doncs, un castell molt i molt novell, que va quedar en intent desmuntat per indecisió de la canalla en el primer intent, però que es va descarregar amb molta solvència i bones mides a la ronda de repetició. Una gran fita per a la colla, que veu com creix el planter de «troncaires». Esperem poder veure créixer també ben aviat el planter de» pinyaires»! Per acabar, vam provar el 2 de 6, que va quedar en intent desmuntat, també per indecisió de la canalla, una canalla a qui li està costant una mica arrencar aquesta temporada, però que està agafant el ritme ràpidament i aviat estarà en plena forma.
IMG_0159

La propera parada serà diumenge que ve a la Diada de Sant Jordi a Les Roquetes del Garraf, on actuarem amb els amfitrions, els Castellers de les Roquetes, i els Brivalls de Cornudella.