Ens agrada Sant Pere de Vilamajor!

Ahir dissabte 27 de juny els Grocs vam anar a Sant Pere de Vilamajor, juntament amb els Geganters i els Bastoners de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, per participar en la cercavila de Festa Major d’aquest bonic poble del Montseny. És el segon any que hi anem i, si l’any passat ens ho vam passar bé, enguany ha estat encara millor. Bona organització, bona acollida per part dels amfitrions, bon públic, bon sopar i molt bona companyia van arrodonir una jornada en què vam descarregar tres castells i dos pilars, tot i ser poques camises i actuar sols.

No va ser una actuació castellera convencional, ni de bon tros. Compartíem cercavila amb colles geganteres i bastoneres de diverses poblacions i vam haver d’alçar els nostres castells a diferents indrets del poble, entre balls de bastons i balls de gegants. Va ser una nova experiència i no va anar gens malament. Vam començar amb un pilar de 4 de benvinguda al començament de la cercavila, a la Plaça de l’Església, que va quedar en intent desmuntat, seguit d’un 3 de 6 amb l’agulla a la segona plaça, un 4 de 6 a la tercera, i un 3 de 6 i 2 pilars de 4 simultanis de comiat al final del recorregut de la cercavila, de nou a la Plaça de l’Església. Tots ells es van descarregar amb molta solvència, tot i comptar només amb un cordó i mig.

Donem les gràcies des d’aquí a tots els geganters i bastoners que ens van ajudar a la pinya i també a la nostra canalla – que va ser molt i molt valenta i va pujar fineta i molt ràpida, com ha de ser – i a una pinya fantàstica que cada dia ho fa millor i que ahir va demostrar que són pocs, però que ho fan tan bé que cadascun d’ells val per dos. Com ha dit el cap de colla, “diades com la d’ahir ens fan sentir orgullosos de tots vosaltres”.

La propera parada serà diumenge que ve, 5 de juliol, a la XXIa Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat a Esparreguera.

IMG_2291IMG_2298IMG_2340