IIa Trobada de Colles de la Baronia de l’Eramprunyà 2014

10665111_10204945620789208_8873940350641041614_nLa trobada d’avui en la que hem tingut una gran varietat meteorològica, amb sol, pluja, núvol, airet i xafogor no ha presentat varietat en quant a la qualitat dels castells. Totes les colles: Viladecans, Gavà, els amfitrions Begues i Castelldefels hem descarregat tots els castells intentats.

 

Hem de destacar la solidesa de totes les pinyes on hem treballat les 4 colles com si fóssim una, creant unes estructures molt robustes que han assentat tots els castells. Felicitem a Viladecans, Gavà i Begues pels grans castells i la solidesa en que s’han executat.

 

Per acabar l’actuació, un imponent Quatre de Sis de Germanor, amb una rengla a cada colla i el pom de dalt dels amfitrions.

Castellers de Castelldefels hem descarregat el 3 i 4 amb agulla i la torre de 6 però he de destacar de forma molt especial l’estrena de la Mònica i la Laura com a baixos i de l’Unai i Jan de Contraforts que obren noves oportunitats en les estructures de pinyes cara a aquest final de temporada complementada amb la estrena de una nova  composició del pom de dalt..  Moltes felicitats!.

En definitiva una molt bona sortida amb un bon pica-pica gentilesa dels castellers de Begues i la sorpresa de haver estat nomenats per l’Ice-bucket de la campanya contra l’ ELA … repte al que tindrem que fer-ne compliment molt aviat.

Los comentarios están cerrados.