L’hospitalet de Llobregat

Aquest cap de setmana la colla actuava amb la jove de l’Hospitalet de Llobregat i els Castellers de Santa Coloma de Gramenet.

El lloc? La plaça de l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

I es que en aquesta diada no ens plantegem els nostres castells més alts, hi han diades per anar més relaxat, i aquesta és una bona ocasió per a que els que no pugen habitualment, ho facin. És també una diada de mínims en quant a camises.

I comencem la diada en segona posició, amb un quatre de sis que es deforma i hem de desmuntar, però que descarreguem a final de ronda.

En segon lloc, seguim amb un tres de sis, però, just desprès de fer l’aleta, l’enxaneta es despenja, tot emportant-se tot el pom de de dalt. La Marteta, l’enxaneta, s’emporta la pitjor part i reb un cop a l’esquena que la tindrà unes setmanes de baixa… força Marteta! La resta de canalla, teniu el cap molt dur!  i ningú es fa mal, a part dels nervis de la caiguda.

Però els Castellers de Castelldefels es recuperen, i en tercera ronda portem un tres de sis amb l’agulla.

Finalment, un pilar de quatre, ja que no era moment de fer el pilar de cinc.

Com a ensenyament aquest cap de setmana hem d’extreure que hem d’estar sempre atents, concentrats, que no només ho hem d’estara les grans sortides, també a les de més petit format. I que els castells son tots difícils, els petits i els grans.

Força castellers, sempre amunt.

Jo sóc dels grocs, i tu?