Castells bonics i a la primera a Vilafranca

 

El David i la Núria van entrar a la colla l’any passat i van escollir un magnífic moment per fer-ho: el Concurs de castells! Amb motiu del concurs, vam fer una crida a la gent de Castelldefels perquè ens vinguessin a donar un cop de mà i ells no s’ho van pensar dues vegades. Els va agradar tant l’experiència, que van seguir venint a assajos i diades i ja s’han convertit en dos membres incondicionals de la colla, d’aquells que intenten venir a tot i que s’impliquen al cent per cent. El David i la Núria ens fan avui la crònica de la diada d’ahir a Vilafranca, una diada en què vam compartir plaça amb els Xicots de Vilafranca, la Colla Jove de Castellers de Sitges, els Nois de la Torre, els Castellers de Sant Feliu i els Castellers de la Sagrada Família:

 

 

 

 

 

“Aquest diumenge 2 de juny, en un matí espectacular i assolellat, 6 colles entràvem a la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès, una població amb una forta tradició castellera.

 

Tot i que no portem gaire temps a la colla, ja hem fet unes quantes diades, i aquesta en particular ens feia molta il·lusió pel lloc on se celebrava. Es respirava castells per cada racó de la plaça, i en particular al local social dels Xicots de Vilafranca.

 

La setmana passada al 37 aniversari de la colla vam fer una diada a Castelldefels espectacular, per tant el llistó estava molt alt. Però aquesta colla està molt motivada i teníem clar que tornaríem a fer-ho molt bé.

 

Vam començar amb un pilar de quatre que es va descarregar sense cap problema. A continuació vam anar a per un 3 de 7 que tenim molt treballat i assolit. Va ser un castell molt ferm que no va patir gaire i el vam descarregar sense cap problema, on es va estrenar la Susi als dosos i la Bruguers a la plena. Quina canalla més valenta que tenim!

 

Els més veterans de la colla ens expliquen que aquests castells fa poquets anys eren impensables, i ara en canvi són un dels nostres castells més destacats. És clar, nosaltres ja estem pensant en pujar un piset més, anar a pel 3 de 8, que segur que amb la feina que fem i les ganes que tenim no trigarà gaire a arribar.

 

A continuació vam fer un 4 de 7, també executat d’una forma impecable, molt ben treballat per tothom.

 

I per acabar la tercera ronda, vam fer un 5 de 6 molt maco que ens va deixar un regust de diada perfectament assolida. En aquets castell es va estrenar la Maria als dosos i ho va fer molt bé, com en totes les posicions que ha anat provant fins ara.

 

Finalment vam fer 2 pilars de 4 que vam descarregar sense problemes.

 

El dia va acabar de la millor forma possible, sense cap intent desmuntat i amb la moral “a tope” per continuar la temporada. Pit i amunt i visca la degana del Baix!”

 

Resultat de la diada: 1p4, 3d7, 4d7, 5d6, 2p4