I el que ens queda encara!

El Damian va entrar a la colla al 2016 i ha estat, des del primer moment, un autèntic groc. Al llarg de tres temporades, ha hagut de fer mans i mànigues per poder assistir als assajos i a les diades, ja que té horaris impossibles i li toca treballar molts caps de setmana. Primeres mans incansable, viu els castells amb passió i ho dóna sempre tot, tant a les diades com a les festes post-diada.  És, a més, membre de l’equip de benvinguda i s’encarrega de fer que els membres nous de la colla se sentin com a casa. Avui és ell qui ens explica com ha anat la XXIV Trobaba de Colles Castelleres del Baix Llobregat, que enguany s’ha celebrat a Gavà i ha comptat amb la participació de deu colles castelleres:

«Avui tocava diada de les colles del Baix Llobregat i volíem recuperar bones sensacions, després de l’última diada a Sant Vicenç dels Horts. Encara que la diada s’ha fet en un poliesportiu per l’amenaça de pluja, hi havia bon ambient, sobretot per la barra que han posat a l’entrada.

Hem començat la diada amb dos pilars de 4 simultanis per escalfar motors. Després, a primera ronda, hem descarregat un 3 de 7 molt parat, sense patiment enlloc. A segona ronda, un 4 de 7 amb l’agulla en què ha patit una mica el pilar, però amb l’experiència del companys s’ha descarregat sense problemes. Ja a tercera ronda, hem descarregat un 4 de 7 una miqueta treballat en algun lloc del tronc, però aconseguit al final.

Volíem posar la cirereta a la ronda de pilars amb un pilar de 5, però només ens hem quedat en carregat. L’important és que ningú s’ha fet mal, només algun cop. Per finalitzar, hem fet 3 pilars de 4 simultanis. Igualment, crec que ha sigut una molt bona diada. Recordo que, quan vaig començar a la colla, fer un 3 de 7 era una molt bona diada. Com ha crescut aquesta colla, mare meva, i el que ens queda encara!!!

Propera parada festa major d’hivern, on volem fer la millor diada de la nostra història una altra vegada. Salut i castells!»