VI Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà

El passat dissabte 9 de juny a la tarda, els Grocs vam participar, juntament amb els Castellers de Viladecans, els Castellers de Gavà i els Encantats de Begues, en la VI Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà, que es va celebrar al Mirador de Begues.

La diada no va anar ben bé com esperàvem. Després dels 2 pilars de 4 simultanis de benvinguda, vam fer un intent desmuntat de 4 de 7, seguit per un 4 de 7  descarregat i un altre intent desmuntat de 3 de 7. A causa de la indecisió de la canalla, ens vam veure obligats a baixar pretensions i tancar rondes amb un 5 de 6, que vam descarregar sense dificultats. A ronda de pilars, vam intentar el pilar de 5, però ens va quedar només carregat.

En definitiva, una diada amb només dos castells descarregats que deixa palès el moment delicat que passa la colla, amb una canalla que ens ha agafat por arran de la caiguda del 5 de 7 a Vilanova, una por que es tradueix en més intents desmuntats dels que voldríem. Toca, doncs, seguir treballant molt als assajos, sobretot amb la canalla, i aconseguir que recuperin la confiança.

La propera parada serà el 17 de juny a Cerdanyola, on actuatrem amb els Castellers de Sant Vicenç dels Horts i la colla amfitriona, els Castellers de Cerdanyola.