Anem pel bon camí

El Vidal i la seva família van entrar a la colla l’any passat. El seu germà petit, l’Aleix, va provar això de fer castells durant una temporada, però finalment va decidir que li agradava més tocar el tabal. Els seus pares, el Josep i la Montse, vénen quan poden a donar un cop de mà a les pinyes, o a la paradeta o on faci falta. El Vidal, als pocs mesos de ser a la colla, ja pujava de dosos a algun castell de 7 i ara ja puja a la majoria de les construccions.

Diumenge passat 8 d’abril vam actuar a la Diada d’Aniversari dels Vailets de l’Empordà, a Castelló d’Empúries. Era la nostra primer actuació fora de casa de la temporada i hi vam portar castells de 7 i el primer 3 de 6 aixecat per sota d’enguany. El Vidal, que va pujar de dosos al 4 de 7 i al 3 de 6 aixecat per sota, ens fa un petit resum de la diada: “Diumenge tot va començar amb un dia fosc i plujós. Vàrem anar a l’Empordà per celebrar la diada del 5è Aniversari dels Vailets de l’Empordà, amb un viatge de dues hores. Vam començar amb 2 bons pilars de 4 i un castell bastant assolit, un 4d7. Seguidament vam desmuntar un peu d’un 3d7 que estava malament de mides, i el vam repetir. L’últim castell va ser un 3d6 per sota. Per últim vam acabar amb 3 pilars de 4 a la ronda de pilars.”

Vam completar la nostra actuació amb tots els castells descarregats i al primer intent, una fita que ens marca el bon peu amb què hem començat la temporada i el camí a seguir des d’ara. La propera parada serà el diumenge 22 d’abril a la Diada de Sant Jordi a Torredembarra, on actuarem amb els Bous de la Bisbal i els Nois de la Torre.
>