Segon tram, segona actuació, segona clàssica!

La Virgínia és, des de fa pocs mesos, una de les nostres sofertes agulles. També forma part de l’equip de comunicació de la colla. Avui, però, ens escriu la crónica de la diada d’ahir a Mollet en qualitat de mare. I és que la Virgínia és, també, la mare de la nostra acotxadora més menuda, la Irene.

«El diumenge passat 17 de setembre els Grocs ens vam desplaçar fins a Mollet, per participar en la Diada de la Fira d’Artesans, on vam actuar acompanyats dels Castellers de Mollet i els Vailets de Gelida.

La diada es presentava amb certa incertesa: una plaça petita, amb molta inclinació i una colla amb bastants absències, entre elles la del nostre cap de colla. La resta de la tècnica, però, va agafar les regnes i ens va encoratjar a tots a fer una gran diada.

Després de dos pilars de 4 inicials, vam afrontar la primera ronda amb un 4d7 que, malgrat no tenir bones mides, es va mantenir ferm. Descarregat! Tot seguit, a segona ronda, vam intentar la torre de 6, que vam descarregar sense problemes, tot i els canvis d’última hora al tronc.

A tercera ronda, i ja amb ganes d’apuntar-nos una altra clàssica, vam intentar el 3d7, que també es va carregar i descarregar amb solvència. Un 3d7 més per a la colla, i el més emocionant per a mi, com a mare de la Irene, que es va estrenar com a acotxadora en un castell de 7, un moment que ella portava esperant des que va entrar a formar part de la colla ara fa set mesos.

Per acabar, vam acomiadar la diada amb dos pilars de 4 simultanis més.

Ara toca seguir assajant per a la propera diada a Cerdanyola del Vallès, el diumenge 24. Som-hi Grocs!»