IV Trobada de colles castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà

Les colles castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà ens vam reunir ahir diumenge al migdia per celebrar la nostra trobada castellera, una trobada que cada any es fa en una població diferent, de les quatre que integren la Baronia: Castelldefels, Begues, Gavà i Viladecans. Enguany ens va tocar als de Castelldefels ser-ne els amfitrions. En conjunt, va ser una diada poc fluida i sense grans reptes, que ens va deixar a tots una mica freds.

Amb un dia assolellat i fresc, després de les tempestes de la nit anterior, i una plaça no massa plena, vam començar la Diada amb els pilars simultanis de benvinguda de les quatre colles. Després, els Grocs vam obrir ronda amb un preciós 3 de 7, el setè de la temporada, que va ser la millor construcció de la diada, una diada que vam completar amb un 4 de 6 i un 3 de 6 amb l’agulla a segona i tercera rondes. A causa d’una caiguda dels Castellers de Gavà, que van carregar el 2 de 6, i dos intents desmuntats dels Castellers de Viladecans, l’actuació anava força lenta i la plaça s’anava buidant. Finalment, una caiguda dels de Viladecans a tercera ronda va posar fi a la diada, que no va veure ronda de pilars.

Una diada, doncs, estranya i una mica feixuga, en què els Grocs vam ser molt conservadors i prudents. I és que la setmana vinent tenim Concurset i la colla és petita i necessita de tots els seus efectius. Ara cal que treballem de valent als dos assajos que ens queden abans de diumenge per tal de portar les nostres millors construccions a concurs, un concurs que se celebrarà a Torredembarra aquest diumenge 25 de setembre a les 10 h a la Plaça del Castell.