Bona diada de Sant Roc a Rubí

Ahir diumenge 4 de setembre al migdia, els Grocs vam participar, juntament amb el Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Rubí, a la Diada de Sant Roc, que se celebra cada any a la Plaça del Dr Guardiet de Rubí.

Amb la vista posada ja al Concurs de castells, que se celebrarà a Torredembarra el 25 de setembre, els de Castelldefels portàvem preparats un castell de 7, a més a més de dos castells de 6 als quals se’ls haurà d’afegir un pis el dia de concurs. Faltaven moltes camises, però també n’estrenàvem de noves, i van ser precisament les camises noves les que ens van permetre assolir els tres castells i aconseguir completar una molt bona diada, que només és el preludi d’allò que ha de venir.

Així, vam començar amb dos pilars de 4 simultanis de benvinguda, seguits per un 3 de 6 amb l’agulla molt lleuger descarregat a primera ronda, un 3 de 7 amb estrenes, tant a la pinya com al tronc, descarregat a segona ronda, i un 2 de 6 paradíssim descarregat a tercera ronda. A la ronda de pilars, vam descarregar també un pilar de 5 prou solvent, amb una alineació que ja hem repetit en diverses ocasions.

Ara toca assajar els pilars d’ofrena que aixecarem a Sant Boi, Castelldefels i Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya i preparar també les dues properes cites castelleres, totes dues prou importants: la Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà, que se celebrarà el diumenge 18 de setembre a Castelldefels, i el Concurs de castells. Ens espera, doncs, una bona feinada!