I ja en van quatre!

El dissabte 23 de juliol a la tarda, els Grocs vam participar en la Diada de les Festes de Sant Jaume de la Pineda a Vila-seca, juntament amb els amfitrions – els Xiquets de Vila-seca – i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Amb pocs efectius i baixes importants, tant al tronc com a la pinya, la diada es presentava un pèl complicada. Portàvem preparats el 2 de 6 i el pilar de 5, dues construccions que tenim més que assolides i que són sempre un valor segur, sobretot a diades amb poques camises com aquesta. Les altres dues construccions, però, no estaven tan clares. Finalment, vam ser agosarats i, després de descarregar un 2 de 6 ferm com una roca a primera ronda, a segona vam optar per intentar un 3 de 7 amb alguns canvis al tronc. I no ens vam equivocar. Així, vam descarregar el quart 3 de 7 de la temporada – i, encara més important, el tercer descarregat fora de casa – un 3 de 7 amb bones mides que va pujar i baixar prou ferm. Per acabar d’arrodonir la nostra actuació, vam descarregar a tercera ronda un 3 de 6 amb l’agulla, també amb novetats al tronc, i el pilar de 5 a la ronda de pilars.

Amb la moral ben alta, doncs, encarem ara la propera parada, que serà aquest diumenge 7 d’agost al migdia a l’Arboç, on actuarem al costat dels Minyons de l’Arboç i els Xiquets d’Alcover. És una actuació cabdal, que ens servirà per mesurar-nos i agafar confiança de cara a la nostra gran diada, la Diada de Festa Major d’Estiu, que se celebrarà el dilluns 15 d’agost a les 17 h a la Plaça de l’Església de Castelldefels i que comptarà amb la participació dels Xicots de Vilafranca i els Castellers de les Roquetes.