Anem per bon camí

Avui, a la Diada de les Festes del Mar – que s’ha celebrat a la Plaça de les Palmeres de Castelldefels i ha comptat amb la participació de la Colla Jove de Sitges, els Castellers de l’Alt Maresme i els Castellers de Santa Coloma -, els Grocs hem descarregat, per primera vegada en una diada com aquesta, el 3 de 7. I ja és el tercer de la temporada!

Com «jugàvem» a casa, disposàvem de més mans que en altres ocasions, i ho havíem d’aprofitar. És per això que hem decidit portar a plaça – a més del 3 de 7 – el 5 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla, dues construccions a les quals sovint hem de renunciar per manca de camises. Tant l’una com l’altra han pujat fermes i s’han descarregat sense problemes, gràcies a una pinya collonuda que cada vegada ho fa més bé. Per acabar, hem tornat a descarregar el pilar de 5, el sisè de la temporada.

Tant important, però, com haver completat una bona actuació, és el fet que avui hàgim tornat a tenir estrenes. Per començar, als pilars de 4 de benvinguda, s’ha estrenat a plaça la Mariona com a enxaneta. A primera ronda, al 5 de 6, s’ha estrenat el Pau com a dosos a la rengla del 3. A segona ronda, al 4 de 6 amb l’agulla, s’han estrenat la Daisy com a dosos del pilar i la Diana com a baix del pilar. I per acabar, a tercera ronda, s’han estrenat l’Elsa com a enxaneta i l’Arnau com a baix de la rengla del 3 de 7. Felicitats a tots!

Queda ben palès, doncs, que estem fent bona feina i que, pas a pas i sense córrer, anem cap amunt. Ara toca seguir assajant fort per preparar la millor de les actuacions per a Festa Major. Abans, però, tenim encara dues diades: dissabte 23 de juliol a la tarda a la Pineda Platja, on actuarem al costat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Vilaseca, i el diumenge 7 d’agost al migdia a la Diada de l’Arboç, on actuarem al costat dels Minyons de l’Arboç i els Torraires de Montblanc.