De nou, poques camises i bons castells

Dissabte passat, a la Plaça de la Vila de Cornudella de Montsant, amb l’inestimable ajuda a les pinyes dels Brivalls de Cornudella i els Castellers de Gavà, els Grocs vam descarregar, al primer intent, el 4 de 6, el 2 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el pilar de 5.

De nou érem poques camises a plaça i, de nou, vam descarregar amb seguretat i molta solvència tot el que vam intentar. Per sort i per desgràcia, aquesta és la crònica – gairebé sempre la mateixa – de les últimes actuacions. Per sort, perquè descarregar-ho tot ens dóna confiança en nosaltres mateixos, i per desgràcia, perquè ser pocs vol dir intentar castells més modestos, castells que estan per sota de les nostres possibilitats.

Assaig rere assaig, l’experiència i la tècnica de la colla creixen a bon ritme i això es nota, i molt, a plaça. La nostra assignatura pendent? Fer créixer la colla. Mentre ho intentem, seguirem preparant-nos a fons i sense defallir, perquè estem convençuts que, un dia, podrem demostrar a plaça tot el que sabem fer.

La propera parada serà diumenge que ve al migdia a Castelló d’Empúries, on actuarem al costat dels Vailets de l’Empordà i dels Esperxats de l’Estany.

pilar5_Cornudella