Els Grocs complim a Santa Coloma

Dissabte passat 17 d’octubre a la tarda es va celebrar a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet la Diada de Tardor, que va comptar amb la participació dels Castellers de Sant Feliu, els Castellers de Castelldefels i els Castellers de Santa Coloma.

Els Grocs ja hem actuat en aquesta diada en diverses ocasions i, potser perquè se celebra en dissabte, sempre hi hem anat amb poques camises. I dissabte passat no va ser pas una excepció. Teníem, d’una banda, algunes baixes a causa de la caiguda del 3 de 7 la setmana anterior a Vilafranca i, d’una altra, uns quants membres afectats per un virus d’aquells de panxa tan empipadors. Si això li afegim que hi ha molta gent que treballa els dissabtes, ens queden les quaranta camises escasses que vam poder assistir finalment a la Diada.

L’actuació es va fer especialment lenta i llarga, amb dos intents desmuntats de la colla amfitriona i un intent desmuntat dels de Sant Feliu, a més d’algunes interrupcions al•lienes a la trobada. Els Grocs, però, vam fer la feina i la vam fer bé. Pinyes muntades en un tres i no res i tres castells descarregats al primer intent van arrodonir una actuació que s’augurava difícil i que va acabar amb un pilar de 4 d’inici, un 3 de 6, un 2 de 6, un 4 de 6 i un pilar de 5 de comiat. Una bona actuació, tenint en compte les circumstàncies. Donem les gràcies des d’aquí als companys de Santa Coloma i de Sant Feliu, que ens van ajudar molt a les pinyes i ho van fer de forma espontània i de molt bon grat.

La propera parada serà el dissabte 31 d’octubre al matí a Cornudella de Montsant, una bonica població del Priorat, on actuarem al costat dels Brivalls de Cornudella i els Castellers de Gavà.

IMG_2394