Bona remuntada a Vilafranca

Ahir dilluns 12 d’octubre al migdia es va celebrar, a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, la 5a Diada Jove. Hi van participar la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Nois de la Torre, els Castellers de Castelldefels i els amfitrions, la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

Després d’aixecar un pilar de 4 a la Plaça de Jaume I, les quatre colles vam entrar a la Plaça de la Vila amb el pilar caminat. En primera ronda, els Grocs vam intentar el 3 de 7, un castell prou ferm i amb bones mides que vam aconseguir carregar, però que, contra tot pronòstic, es va trencar a nivell de quarts quan ja baixava l’enxaneta. Tot i la decepció i les baixes a causa de la caiguda, en segona ronda vam descarregar el 2 de 6 i, en tercera ronda, un 4 de 6 molt lleuger. Eren els únics castells que podíem intentar, tenint en compte les poques camises amb què comptàvem a la pinya. I ens en vam sortir prou bé. Per acabar, a la ronda de pilars vam descarregar un pilar de 5 molt maco, que va tremolar una mica a la sortida de l’enxaneta, però que es va descarregar amb molta solvència.

Així doncs, ahir els Grocs vam aconseguir remuntar després de la caiguda i completar una bona actuació, que ens va deixar prou satisfets. La propera parada serà aquest dissabte 17 d’octubre a la tarda a Santa Coloma de Gramenet, amb motiu de la Diada de Tardor.

IMG_5435IMG_5463

 

 

 

 

 

 

 

 


IMG_5502IMG_5642