Diada a Cornellà

L’Oriol és l’encarregat de portar-nos la crònica de l’actuació a Cornellà del passat dimecres 12 d’octubre.

Encara que va entrar el setembre del 2021, és un clar exemple d’entrega, compromís i passió, no només de la colla sinó de tota l’ACPC.

A pinyes fa de lateral i agulla i a troncs es va estrenar aquest any com a segon a pilars de 4 i aquest passat dimecres com a segon a la buida del 3d6.

 

Aquest dimecres, 12 d’octubre, hem estat colla convidada a Cornellà de Llobregat, juntament amb els Micacus de Badalona.
Ha estat una Diada una mica excepcional, tant pel fet de tenir lloc entre setmana, com per esdevenir una prèvia a escassos dies d’una data molt esperada i assenyalada en el calendari: la Trobada de Colles del Baix Llobregat, de la qual som enguany colla amfitriona a casa nostra.
Davant d’aquest escenari, ens vam plantejar una jornada sense anar a màxims per a reservar el màxim les energies. Vam començar amb dos pilars de quatre simultanis. Vam obrir rondes amb un tres de sis amb pilar. Vam continuar amb un dos de sis. A la darrera ronda vam poder descarregar un tres de sis. I vam posar la cirereta de la vetllada amb un pilar de quatre aixecat per sota, coronat amb el somriure enlluernador de la Jana.
Pel que a un servidor respecta, sempre portaré al cor la Plaça de Sant Ildefons de Cornellà perquè ha esdevingut l’indret en el qual he tingut l’oportunitat d’estrenar-me en el tronc d’un castell. Concretament, com a segon al tres de sis. Òbviament, en el món casteller, el que preval per damunt de tot és l’esperit d’equip i de germanor. En aquest sentit, el més important sempre és el treball col·lectiu per sobre d’afanys individuals de protagonisme. Tota posició, tant al tronc com a la pinya, és igual de rellevant. Tothom és essencial i imprescindible.
I tot això, afortunadament, ho tinc molt clar des del primer dia que formo part d’aquesta gran família. Però no puc negar que la confiança que ha dipositat en mi l’actual equip de la tècnica, perquè jo hagi pogut defensar aquesta posició a plaça, m’omple d’orgull i de satisfacció. Així que, moltíssimes gràcies per totes les mostres de suport i de reconeixement per part de tothom.
Hi ha hagut més estrenes a part de la meva, així que també ha sigut d’agrair poder concloure una matinal tan anòmalament calorosa com la d’avui amb una bona remullada! Enhorabona a totes les persones que també us heu estrenat en aquesta diada.
Pit i amunt, i visca la colla degana!