Diada de Sant Jordi a Mollet del Vallès

La crònica de la Diada de Mollet d’aquest passat diumenge 24 d’abril, ve a càrrec de l’Andrea Garcia. Porta poquet a la colla, però cada vegada està més integrada i aprèn noves posicions tant al tronc com a la pinya. Aquest diumenge es va estrenar de terça i per aquest motiu ens ofereix la crònica de la diada. Enhorabona, Andrea!

El diumenge 24 d’abril vam anar a fer la diada Mollet del Vallès. Vam arribar a les 11 hores del matí pel seguici fins a arribar a la plaça on faríem la diada, junt amb els castellers de Mollet i els castellers de Terrassa.

Vam iniciar la diada a les 12 hores del matí, amb un sol esplèndid i amb 2 pilars de 4 simultanis, en uns dels quals estava la Brugués, que va ser el seu aniversari, i l’altre teníem l’estrena de la Teguise com a dosos del pilar, elles junt amb tots el que formaven part del tronc i la pinya han estat fantàstiques.

A continuació, a la primera ronda vam fer un 3d6,que no he vist, ja que estava de crossa, però estava molt bé, i des de la pinya s’ha notat.Hem continuat, a la segona ronda amb el 2d6, amb el qual encara que hi ha tremolat una miqueta, però ens hem ensortit, i es nota que ho hem estat treballant assaig rere assaig.

Seguidament, la tercera ronda hem fet el 4d6, en el qual m’he estrenat jo jeje, i encara que estava molt nerviosa perquè no havia pujat mai a plaça ho vam aconseguir! I estic molt emocionada, la veritat, encara no m’ho crec. Ha sigut un moment especial per mi, i m ha’agradat molt poder compartir-lo amb la Brugués, la Gemma i la Paula Trigueros, que han sigut les meves companyes de pis i m’han fet sentir molt segura al castell, i per això els dono les gràcies!

I per últim, acabem la diada amb un pd4xs que estava molt bé, i que té molt futur perquè puguem tornar a pujar-lo un pis més!Després d’aquesta esplèndida diada vam fer el ball del mocador, i en finalitzar ha plogut una mica per les estrenes.

Us esperem a totes a la diada del dia 8 de maig a Sant Feliu!

Pit amunt!