Desencantats a Begues

Diumenge passat el Grocs vam pujar a Begues per participar en la seva diada de Festa Major. Era una actuació que esperàvem amb molta il·lusió, principalment per tres motius: actuàvem amb els nostres fillols (els Encantats de Begues) i dues colles de nou (la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Barcelona) , teníem l’oportunitat de viure en directe com Begues esdevenia plaça de 9 i portàvem a plaça el primer 4 de 7 de la temporada.

La diada va resultar perfecta pels nostres fillols, els Encantats de Begues, que a més d’aconseguir que la seva plaça esdevingués plaça de 9 – gràcies a un 3 de 9 carregat dels Castellers de Barcelona – van descarregar el primer 3 de 7 i el primer pilar de 5 de la seva curta història, a més d’un 2 de 6 i un 4 de 6 amb el pilar que van arrodonir una actuació per emmarcar. La cirereta de la diada va ser el civet de senglar que ens van donar per dinar i la magnífica organització, que ens va fer sentir a tots, com sempre, com a casa. Des d’aquí felicitem els Encantats per la seva gran diada.

Malauradament, per a nosaltres la diada no va ser tan rodona. A primera ronda vam intentar el 4 de 7 i a segona el 3 de 7, però tots dos van quedar en intents desmuntats per problemes als troncs. Tot i això, l’actuació es va redreçar una mica quan vam aconseguir descarregar, a tercera ronda, el segon 5 de 6 de la temporada, a més del 2 de 6, que enguany també se’ns està resistint, a la ronda de repetició. Vam acabar la diada amb dos pilars de 4 simultanis i una sensació estranya. D’una banda, desencantats per no haver assolit els castells de 7 i, de l’altra, emocionats i molt contents d’haver compartit plaça amb tres colles tan grans.

La propera parada serà a la diada de la nostra Festa Major, diumenge 16 d’agost a la Plaça de l’Església, on esperem descarregar, aquest cop sí, els primers castells de 7 de la temporada.

IMG_3472Torre de 6 2d6 a Begues pels Castellers de Castelldefels