Actuació modesta a les Festes del Mar

Ahir diumenge 19 de juliol per la tarda, els Grocs, acompanyats dels Castellers de Gavà, vam participar a les Festes del Mar de la nostra població amb una actuació castellera a la Plaça de les Palmeres.

La jornada va començar amb un dinar de germanor amb els nostres companys de Gavà, en què vam poder gaudir d’una paella que estava per llepar-se’n els dits. Des d’aquí donem les gràcies als cuiners, que van suar la cansalada de valent, en un dia especialment calorós.

A les set de la tarda ja érem a la platja. La brisa marina no bufava prou fort per abaixar les altes temperatures i el moment d’enfaixar-se va ser una autèntica tortura. La calor, però, no ens va aturar i, tot i la gran suada, vam aconseguir descarregar amb solvència el pilar de 4 d’inici, el 3 de 6, el 4 de 6 i, en última ronda, el 3 de 6 amb l’agulla, a més del pilar de 4 de comiat. També vam alçar un 4 de 6 de germanor amb els Castellers de Gavà, però va quedar en intent desmuntat per indecisió de la canalla.

Va ser una actuació molt modesta, amb castells de 6 bàsics, que ens serveix, però, com a rodatge previ a la propera cita, que serà diumenge que ve a Begues, on actuarem – amb motiu de la seva Festa Major – al costat dels Encantats de Begues, els Castellers de Barcelona i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una actuació important, doncs, dins d’una diada d’alt nivell, en què probablement es veuran castells de 9 i en què nosaltres, els Grocs, esperem descarregar el primer castell de 7 de la temporada.

IMG_3330IMG_3350IMG_3358IMG_3387IMG_3420