Aplec de Bruguers

És la XXXIIa vegada que venim a l’Aplec de Bruguers, la que va ser la primera sortida dels Castellers de Castelldefels, i que, des de fa un parell d’anys, compartim amb il·lusió amb els nostres companys Encantats de Begues.

Així que pugem un diumenge més a compartir una estona amb la cultura popular de Begues-Castelldefels, els seus gegants, els balls, i, com no, l’aixecada de castells (i el dinar popular de després!).

Com sempre, aquesta sortida tenim poc de temps per aixecar castells, així que, després dels pilars de rigor, simultanis amb els Encantats de Begues i on s’estrena la Berta com a enxaneta, aixequem un quatre de sis amb l’agulla, que també té per novetat una nova enxaneta: l’Andrea. Tot seguit, ajudem els nostres fillols amb el seu castell, un tres de sis amb l’agulla.

Finalment, un castell de germanor, el quatre de sis, descarregat sense problemes, i un pilar de quatre, amb el que donarem per finalitzada l’actuació i obrim un període sense sortides fins a final de mes,  on anirem a Sant Pere de Vilamajor.

Jo sóc dels grocs, i tu?