Arrenca la temporada amb força a Sitges!

Ja tenim aquí la temporada 2014, de la que vam tenir un petit tast fa dos mesos amb els nostres amics i companys Encantats de Begues, i que vam començar amb força ahir a Sitges.

Habitualment la temporada començava als voltants de Sant Jordi, però aquest any, els companys de la Colla jove de Sitges ens van proposar el 23 de Març, en el marc d’una fira de Patchwork.

La canalla és la qui més es va divertir, car previ a l’actuació, van estar jugant a la platja de San Sebastià, just davant d’on havia de tenir lloc l’esdeveniment… amb una mica de millor temperatura potser hi hagués hagut algun castell a l’aigua!

I tot i que els assaigs no havien anat com esperava la tècnica, i tot i no comptar amb tots els efectius, fets que han fet variar els plantejaments inicials, s’ha començat, després dels pilars de benvinguda, amb un quatre de sis amb agulla, sofert, però de bones mides, i descarregat amb solvència, seguit de la torre de sis, una torre de sis amb moltes novetats, que es presentava per primera vegada a plaça i que marca l’inici de renovació del tronc en aquesta estructura, i que la colla encara amb ganes de fer anar molt amunt. Finalment vam acabar amb un tres de sis amb l’agulla i dos pilars de quatre simultanis, un d’ells amb una enxaneta que s’estrenava per primera vegada.

En resum una bona actuació, dedicada a tots els companys i companyes castellers i castelleres que no van poder venir perquè aquest cap de setmana no s’han trobat bé. Ànims i força!
Propera parada: Begues, el 13 d’abril, on celebrarem el primer aniversari dels nostres fillols, la Colla Castellera els Encantats de Begues.

 

Nosaltres som grocs, i tu? Vine a viure els castells!

Los comentarios están cerrados.