Petita ensopegada a Súria

La Zaira només fa tres mesos que forma part de la colla. Abans vivia a Sant Adrià i era membre dels Passadors, on feia de dosos. A l’estiu va venir a viure a Castelldefels i ara ja és una més dels Grocs. Puja a quarts i també fa de crossa, de tap o del que faci falta. Avui és ella qui ens explica com va anar la X Diada Salada:

«Dissabte passat 28 d’octubre vam anar a una diada castellera que es celebrava a Súria. Havíem quedat a les 15h al local per sortir tots plegats amb autobús des de Castelldefels.

Un cop vam arribar, ens vam dirigir cap a la plaça Major del poble, on ens vam enfaixar i preparar per començar els castells.

El primer que vam fer va ser el pilar de 4 caminant, des d’una cantonada de la plaça fins al centre d’aquesta.

A continuació estàvem molts predisposats a fer el 3 de 7, encara que a mesura que el fèiem s’anaven presentant petits problemes i només vam arribar a carregar-lo.

Vam necessitar un breu descans per recuperar les forces i deixar anar la tensió que s’havia creat davant del fet que acabava d’ocórrer minuts abans.  Un cop passada la situació,  vam fer el 3 de 6 amb pilar, i tot seguit el 3 de 6 i, per finalitzar l’actuació, 2 pilars de 4 simultanis.

Després d’haver ballat la polca i haver-nos desenfaixat i recollit, els Salats ens van convidar a un magnífic sopar on vam poder gaudir tots plegats després d’una gran diada.  Tenim una colla magnífica, perquè tots i totes som molts grans.»